Mărcile Noastre

Puternice și de Succes – În jurul Globului

Aproape de consumatoriProduse create speciale pentru Nevoile Îngrijirii Pielii

Produsele Beiersdorf sunt de succes peste tot în lume, deoarece consumatorii au încredere în noi. Pentru a consolida și mai mult această încredere realizăm investiții semnificative în cercetare dermatologică și tehnologii inovatoare, analize ale tendințelor globale și locale și o identitate unitară de brand la nivel mondial.

Mărcile Beiersdorf unesc tendințele internaționale cu nevoile regionale ale consumatorilor pentru că nu există două piețe la fel și cerințele  de îngrijire a pielii consumatorilor diferă considerabil de la un continent la altul. Desfășurăm cercetări extinse de consum și operăm centre locale de cercetare a pielii pentru a fi cât mai aproape de consumatorii noștri.

Unul dintre factorii ce conduc succesul nostru la nivel mondial este capacitatea noastră de inovare. Activitățile de cercetare și dezvoltare a produselor au jucat întotdeauna un rol cheie în cadrul organizației Beiersdorf. Multe dintre rezultatele proiectelor noastre de Cercetare și Dezvoltare, cum ar fi inventarea NIVEA Creme, care a revolutionat îngrijirea pielii în 1911, ne-au ajutat să stabilim standarde globale.

NIVEA

NIVEA

Cea mai importantă marcă a noastră se bucură de succes de peste 100 de ani și este astăzi unul dintre cele mai mari brand-uri de îngrijire a pielii.

Citește mai multe

nivea-men

nivea-men

Produsele moderne și eficiente ale mărcii NIVEA MEN conduc piața internațională a îngrijirii pielii bărbaților.

Citește mai multe

8X4

8X4

Deodorantele pentru femei și bărbați 8x4  combină parfumuri individuale cu protecție de lungă durată de peste 60 de ani.

Citește mai multe

atrix

atrix

Cu o gamă de produse mică, dar eficientă, atrix este asociat cu competența în îngrijirea mâinilor de peste 50 de ani.

Citește mai multe