Condiții de utilizare

Având în vedere numărul mare de oportunități și riscuri oferite de Internet, vă cerem să respectați următoarele condiții generale de utilizare a site-ului nostru, pe care le-am stabilit pentru protecția voastră și a noastră. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1. Date personale

Vă rugăm să luați în considerare condițiile legale privind confidențialitatea datelor.

2. Noutăți privind condițiile de utilizare

Datorită inovaţiilor tehnice şi legale permanente, trebuie ocazional să modificăm sau să actualizăm condiţiile de utilizare existente. Vă rugăm să verificaţi înainte de a folosi site-ul nostru când a fost afişată ultima versiune a condiţiilor. Cea mai recentă actualizare a avut loc în octombrie 2013.

3. Drepturi de autor și alte drepturi protejate

Conţinutul site-ului, inclusiv textele, imaginile, reprezentările grafice, audio şi fişierele video, în măsura în care nu se stipulează contrarul, sunt proprietatea noastră şi nu pot fi reproduse, modificate, transmise, refolosite, însuşite, utilizate sau folosite în mod public sau cu scopuri comerciale, fără a se obţine în prealabil acordul nostru în scris. 

Textele, fotografiile și fișierele video, disponibile pentru descărcare în secțiunea Știri, pot fi folosite fără costuri adiționale doar în scopuri editoriale. Materialele de tip fotografie trebuie să conțină "Beiersdorf AG" ca sursăde proveniență.

Vă rugăm să reţineţi faptul că încălcarea drepturilor de autor sau a altor drepturi de protecţie poate cauza intentarea unor acţiuni civile sau penale împotriva dumneavoastră.

4. Răspundere limitată

Acest website este adresat folosirii de către rezidenții țării pe care ați selectat-o pe www.beiersdorf.com, și în conformitate cu legile locale. Materialele de pe acest site, incluzând produsele, serviciile și informațiile pot fi nepotrivite sau pot să nu fie disponibile pentru altă locație în afara acestei jurisdicții. În măsura în care orice ofertă, produs sau serviciu pus la dispoziție sau comunicat prin intermediul acestui site sunt interzise de legislația în vigoare din țara pe care ați selectat-o, atunci ele sunt nule. Vă rugăm să vizitați www.beiersdorf.com și să selectați locația dumneavoastră pentru a fi direcționat către site-ul corespunzător. Informaţiile de pe acest site au fost culese şi verificate cu cea mai mare atenţie. Totuşi, nu ne asumăm nici o răspundere pentru actualitatea, acurateţea, completitudinea şi/sau calitatea acestora.
Acest site conţine linkuri către site-urile altor furnizori. Beiersdorf AG nu oferă nici o garanţie şi nu poartă nici o răspundere pentru orice conţinut ilegal sau alte încălcări ale legii care se regăsesc pe site-urile furnizorilor externi. Cu toate acestea, Beiersdorf AG va elimina rapid orice link sau conținut din momentul în care va lua la cunoștință de faptul că acesta încalcă legile în vigoare. Acest site este o sursă generală de informaţii şi nu poate substitui sfatul medicului sau al unui specialist. Privitor la acest aspect, vă rugăm să consultaţi un medic sau un specialist. Beiersdorf AG nu poartă nici o răspundere pentru acţiuni efectuate în baza informaţiilor conţinute de acest site. Utilizarea acestui site şi descărcarea datelor conţinute sunt acţiuni pe care le faceţi pe propria dumneavoastră răspundere. Beiersdorf AG nu poartă nici o răspundere pentru nici o pagubă, mai ales pentru prejudicii aduse fişierelor de date, şi nici hardware-ului sau software-ului utilizatorului, cauzate de astfel de acţiuni. Responsabilitatea pentru intenție deliberată și neglijență gravă rămân neafectate.

5. Dispoziții de încheiere

În cazul în care orice prevedere a acestor termeni este sau devine ilegală, nulă sau inaplicabilă în orice jurisdicție, validitatea sau aplicabilitatea celorlalte prevederilor ale acestor termeni vor rămâne neafectate. Dacă doriți să raportați încălcarea legală a termenilor de utilizare nu ezitați să ne contactați.

Beiersdorf România SRL
Sediu social: Bucureşti, sector 4,
Calea Şerban Vodă 133, corp C, et 2, cod 040205

Tel.: +40 21 3170000
Fax: +40 21 3172323

Email