PROFILUL NOSTRU

REPREZENTĂM ÎNGRIJIREA PIELII

Beiersdorf România are sediul în Bucureşti, Calea Șerban Vodă 133, corp C, et 2, cod 040205, sector 4 și numără aproximativ 60 de angajați / a fost fondată în 1999. Cu mărcile noastre  NIVEA, Eucerin, La Prairie, Labello, 8×4 și Hansaplast/Elastoplast ne concentrăm în mod clar pe nevoile consumatorilor noștri.           

Beiersdorf România  este unul dintre cei peste 150 de afiliați internaționali ai companiei de cosmetice Beiersdorf AG, cu sediul în Hamburg, Germania. De peste 130 de ani, ne-am dedicat împlinirii nevoilor individuale ale consumatorilor noștri și suntem considerați a fi inventatorii îngrijirii moderne a pielii. Succesul nostru internațional se bazează pe expertiza noastră în cercetare și dezvoltare, pe produsele noastre inovative și pe mărcile noastre puternice. Brandul Nivea este Nr. 1 la nivel mondial în îngrijirea pielii*. În portofoliul de mărci internaționale de succes sunt incluse și alte nume precum: Eucerin, La Prairie, Labello, 8x4 și Hansaplast/Elastoplast. Filiala tesa SE este unul dintre producătorii de top, la nivel mondial, de produse autoadezive și soluții de sistem pentru industrie, întreprinderi meșteșugărești, precum și pentru consumatori.

*Sursă: Euromonitor International Limited; NIVEA, brand global, în categoria de îngrijire corporală, a feței și mâinilor; vânzări cu amănuntul în valoare, 2022.

Despre Beiersdorf

 • Esențialul despre companie

  Beiersdorf este considerat inventatorul îngrijirii moderne a pielii
  Fiecare angajat contribuie la succesul companiei și la dezvoltarea continuă
  În dezvoltarea produselor, ne axăm pe caracteristicile regionale și nevoile consumatorilor
  Marca NIVEA se bucură de succes pe piață de peste 100 de ani
  Produsele inovatoare și brand-urile puternice sunt motivele pentru succesul nostru